Syksy, täällä ollaan

Eilen nukkumaan mentäessäni kuuntelin sateen ropinaa (tai oikeastaan pelkäsin, milloin naapurit romahtaa mun päälle, kun ei ollut mistään romanttisesta leffasateesta tällä kertaa kyse) ja selailin kamerarullaani reilusti taakse päin fiilistellen mennyttä kesää. Yön pimeinä tunteina oli kai myönnettävä jo itselleen, että siinä se taas oli – kesä meni, vaikka tuntui, että eihän se edes kunnolla koskaan ehtinyt alkaakaan.
Missä oli mun ”tänä kesänä mä teen kyllä pyöräretken”, extempore-möettihetket Mattolaiturilla, pitkät ja lämpimät kesäyön kävelylenkit tai edes se yks ylihinnoiteltu pehmis Kaivarissa? Täytyy kai ens kesänä sortua tekemään joku to do -lista, vaikka tätä vinkkiä oonkin pitänyt Cosmo-lehdessä aina turhan ahdistavana ja stressaavana tekemisenä ja ajatellut, että kai nyt jengi tajuaa ilman listaa tehdä kesällä kivoja juttuja. No, ei tajua.
Mutta olihan mulla silti ihan kiva kesä. Ehkä paras kesä hetkeen. Mun kesät alkaa aina omista synttäreistä ja päättyykin sitten siihen surullisen kuuluisaan ajatukseen, että tässäkö tää oli, kuten eilen. Vaikka rusketusrajat piti hankkiakin Nizzasta, niin onneks Suomessa skumppa oli silti kylmää. Ei yhtään hullumpi kesä siis.
Tein jopa oman festariennätykseni, enkä voi syyttää siitä edes omaa poikaystävääni.
Täällä palattiin rytinällä kiinni työjuttuihin ja kuvattiinkin viime viikolla kaikki studiokohdat Kiss Bang Love Suomeen. Näin siis reippaasti yli 100 suudelmaa viime viikon aikana ja vieläpä ihan paalupaikoilta. Nää on näitä ammatinvalintakysymyksiä.

14215411_10208566856543524_726240393_o 13987243_10208566856463522_1481093186_o

Kuvat Inka Soveri

Kirjoitan siitä vielä myöhemmin yksityiskohtaisemman postauksen, joten pieni ällösöpöysvaroitus blogiani kohtaan luvassa lähiaikoina! 😉

Palataan pupuset!

Pps. Kiitos ihanista kommenteista koskien edellistä sisustuspostausta!

xo Sar

10 Comments
 • Kumma Kommentoija
  Posted at 14:08h, 07 syyskuun Vastaa

  Oi Sara,Kumma Kommentoija on niin otettu,kun jälkikirjoituksessa kehuit Kumma Kommentoijan antamia sisustusvinkkejä. Sen kunniaksi Kumma Kommentoija antaa sinulle aivan uuden sisustusvinkin. Kyse on avarasisustamisesta,joka on nouseva trendi maailmalla. Se on hyvin vaivaton tapa sisustaa. Jätät vain kotisi oven päiväksi auki,jotta kutsumattomat vieraat pääsevät toteuttamaan kutsumustaan. Nämä avarasisustajajaksi kutsutut, sitten päättävät mitä asuntoon jää ja mitä sieltä viedään pois. Tämä tuo yllättävää avaruutta kotiisi. Lupaan,että kun saavut asuntoosi, koet suunnattoman avaruuden ja tyhjyyden tunteen. Mikä parasta kaikki kynttilät on jätetty huoneistoon, jotta voit fiilistellä kynttilänvalossa pimenevissä syysilloissa…

 • Kehitä Itseäsi
  Posted at 12:11h, 12 syyskuun Vastaa

  Ymmärrätkö Sara yhtään kuinka tyhmä ja yksinkertainen ihminen sinä olet?
  Nähtävästi ainakin vähän asiaa huomaat seiskan artikkelin mukaan.

  Se että tunnet itsesi tyhmäksi poikaystäväsi kanssa, joka on myös tyhmä, tietämätön ja kouluttamaton narsistinen idiootti on aika huvittavaa ja se kertoo totuuden sinun tietämättömyydestäsi ja tyhmyydestäsi joka on hyvin laajaa ja syvällistä!

  Lue joskus joku hyvä kirja niin se kehittää sinua enemmän kun idiootti narsistipoikaystäväsi jutut.
  Aloita vaikka ”Orwelin 1984” kirjasta joka on klassikko ja hyvin ajankohtainen.

  • Keisha
   Posted at 04:10h, 05 tammikuun Vastaa

   Oh Vix I was so excited to see such wonderful and beautiful ladies together!!!!!! This is HAS!ENISP!P!!!You all look so amazing, meeting up must be so exciting.Sending love and squirrel hugs to you and Krista.Love v

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 15:58h, 12 syyskuun Vastaa

  Saran sijaan sinun kannattaisi kysyä moista itseltäsi. Mutta, ethän sinä Päivi-poika Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilaana ymmärrä sitä tietenkään tehdä, kun jo lukuharrastuksesikin rajoittuu pelkään seiskaan ja lukemisesi ymmärtäminenkin on sitä mitä se on. Toivottavasti sait ”älykkyytesi” paljastaneesta kirjoituksestasi edes orkkuja, ettei tämäkään hengentuotteesi olisi aivan hyödytön ja turha.

  Arvostelija on mies ,joka tuntee tien ,muttei osaa ajaa autoa.

 • Lotta
  Posted at 19:53h, 15 syyskuun Vastaa

  Hei Sara:) olis ihana kun voisit tehdä samantyylisen ruokapoatauksen kun sabina teki. Olis super mielenkiintonen 🙂

  • Lisa
   Posted at 00:54h, 05 tammikuun Vastaa

   that they should all do away with their tails. He said that their tails aroidedb-ng.ctm were very inconvenient when they met with their players. He did not consider any advantages of that tail.“You are correct, ” said one with the older foxes, “but I don’t think you’ll advise us to do away with our tails if you hadn’t lost it oneself first. ”

  • http://www./
   Posted at 22:45h, 28 helmikuun Vastaa

   natchooo / C’est vrai qu’il a pas la tige très longue ce stick, mais l’important c’est qu’il sache s’en servir, comme disent certaines pour se donner bonne conscience.

 • Hulluja Fanittajia Siepillä
  Posted at 12:02h, 11 lokakuun Vastaa

  Siepin ”fanit” yhtä tyhmiä kuin Sieppi!
  Mukana joku täysin hullu kumma kommentoijakin joka nähtävästi on psykiatrisen sairaalan potilas.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:51h, 11 lokakuun Vastaa

   Se on huomattu,että tyhmyys on juurtunut sinuun syvälle ja hullus taas on sinussa ikuista. Eihän sitä muuten Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilaaksi pääsiskään. Sinussa näkyy ylikorostunut älykkyyden ihailu. Mutta, niinhän se on,että ihminen kaipaa aina itselleen sitä mitä hänellä ei ole.

 • Johanna
  Posted at 21:04h, 17 marraskuun Vastaa

  Ensinnäkin, apua miten törppöjä kommentteja täällä. Hiukan säikähdin kun avasin kommenttiboksin 😀 Onneksi ihan varmasti jäävät jo omaan arvoonsa. 🙂

  Tuli yhtäkkiä mieleen kysyä, mistä mahto olla semmonen petroolinvärinen ihana mekko, joka sulla oli yhdessa Kiss bang love -jaksossa. Satutko muistamaan? 😀

Post A Comment