Huhuu, Sara.

Moikka kaikki,

Tässä sihahti kevät aika nopeasti meikkisiveltimien ja erilaisten putelien kanssa. Tuntuu, että helmikuusta olisi vain pieni hetki tähän päivään, mutta kohta juhlitaankin taas keskikesän juhlaa talvivarustuksilla.
Valmistuin tosiaan meikkaajaksi Maker Academystä(jota en voi hehkuttaa tarpeeksi!!) tasan viikko sitten, ja sen jälkeen oonkin saanut nautiskella kouluttomasta arjesta, Netflixin tarjoilusta, Hanko Sushia unohtamatta. Se ois kuulkaa ”osittainen” kesäloma.’
Yllättävän paljon meiliin on tipahdellut kysymyksiä meikkiajoistani ja siitä, missä mä niitä teen. Tällä hetkellä mulla ei oo erikseen mitään toimipistettä, eli aika pitkälti keikkaduunina niitä painelen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos sellaista reippaan tunnin kaunistautumista ootte vailla.

Alla muutama kuva töistäni(kenestä muustakaan kuin Särkästä;).

Sara_Sieppi_Klassinen-6 Sara_Sieppi_Pyöreä-9

Sara_Sieppi_Pyöreä-1

Kuvat: Vessi Hämäläinen

Vuosi sitten lentelin Espanjan lämpöön kuvailemaan Paratiisihotellia, joten nyt osaakin nauttia poikkeuksellisen eri tavalla heinäkuusta, sillä tietää, että aurinkopäivät ovat harvassa ja Mojitojen sijaan saa vedellä Minttukaakaota. No ei kai. Toivotaan aurinkoa tännekin.
Tää kesä tuli taas niin puskista, etten ole ehtinyt merkata kalenteriin kuin Ruissi-viikonlopun. Yleensä oon lähtenyt suorilta ulkomaille, jos mulla on vähänkään ollut vapaata, mutta jotenkin tällä hetkellä sellainen fiilis, että Stadin kesä voisi tarjota yllättävän paljon, kunhan sitä lämpöä saataisiin. Ehkä tuolla poikaystävälläkin on pieni vaikutus siihen, miksi Siepillä ei oikein ookaan enää kiire mihinkään.
Aloitin myös kesän ajaksi mieluisan yhteistyön bingohuone.com kanssa. Tästä oon enemmän kuin innoissani! Näin alkuun saan tarjota teille kaikille 10e ilmaista pelirahaa, jonka pääsette lunastamaan heti tästä linkistä: http://bit.ly/1Xxdovq

13487315_10207896239458516_2147104078_n
Antoisia pelihetkiä!
Mä lähden jatkamaan kiireetöntä viikonloppua, ja lupaan, että blogikin herää tästä oikeasti henkiin! Niin paljon intoa ja ideoita.

Olkaa kuulolla.

xo Sar

3 Comments
 • Kumma Kommentoija
  Posted at 17:36h, 26 kesäkuun Vastaa

  Sabina on jotenkin pelottavan oloinen noissa kuvissa – mahtaako olla mörköoopperaan menossa? Tuo Sabina taitaa olla sun koekaniini, ja kasvot taas ehtymättömän inspiraation- ja luovuudenlähde, johon voi kokeilla erllaisia ideoita ja meikkausvariaatioita.

 • HöpösöSara
  Posted at 17:33h, 30 kesäkuun Vastaa

  Kuinka ihmeessä edes kehtaat hehkuttaa sun huhaa meikkikurssia joka on vaan joku lisäkurssi alan ammattilaisille jota sinä et ole eikä susta koskaan sellaista taida edes tulla.
  Oletko todella niin typerä ihminen ettet mistään mitään ymmärrä ja elät täysin harhassa, etkä osaa muuta kuin sekoilla!?
  Sara Siepin meikkikurssilla löytyi taas todellisuus, harhaisten juttujesi vastapainoksi.

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14326041/sara-sieppi-yksi-tyhmimmista-misseista-ikina
  Miten ihmeessä voit olla noin höpsö?

 • Eisovi
  Posted at 11:33h, 18 elokuun Vastaa

  Sabinalle ei todellakaan sovi noin voimakas meikki. Hän kun on nätti luonnostaan, paljon vähempikin riittäisi ja muutenkin vaaleammat sävyt. Ensimmäisen kuvan huulipuna etenkin on ihan kamalan värinen..

Post A Comment