Sivellinunelmia

Kevät on aina ollut mulle sellaisen uuden etsimisen aikaa – nyt en siis puhu miesrintamasta. Jotenkin on vain tarve saada tehdä jotain uutta, oli se  sitten matkustelua, duunia tai jotain tosi-tv -hömppää. Tarvitsen jonkun täysin uuden projektin päälle, joka on mielellään sellainen, mistä oon aina salaa haaveillut, mutta syystä tai toisesta en ole sitä päässyt toteuttamaan.

Tällä kertaa löysin itseni helmikuussa koulunpenkiltä yhden ison unelmani parista. Täytyy kyllä myöntää, että muutamaan otteeseen piti miettiä, onko tää unta vai totta. Kouluun meneminen on tuntunut jo itsessään niin haastavalta projektilta, kun on kuitenkin monta vuotta pyörinyt jo työelämässä, ja yhtäkkiä sun elämää hallitseekin koulu. Uskallan nyt vihdoin ilmoittaa, että kesän alussa musta tulee tyrkkymissitositvbimbowannabejuontaja -tittelin lisäksi myös meikkaaja, kyllä!

image1

”Eks sä joskus aloittanut sen koulun jo?” Kyllä, sekin on aivan totta. Vuonna 2013 (muistaakseni) menin vaan nopeasti johonkin kouluun ottamatta selvää siitä sen enempää, sillä mulla oli joku pakollinen tarve saada jokin koulutus – pitihän sellainen olla. Huomasin nopeasti, ettei se tuntunut omalta paikaltani, enkä työkiireiltäni kuitenkaan ehtinyt siellä olemaan. Nyt löysin koulun, johon on aina kiva mennä, ja jossa opettajat oikeesti osaavat hommansa. Maker Academyssä ollaan jo siis kuukausi pyöritty, enkä yhtäkään koulupäivää vaihtaisi pois. En tiennyt, että jossain koulussa voi olla haukottelematta.

image2

Ja kyllä, 24-vuotias ihminenkin voi aloittaa vielä koulun. Älkää epäilkö, vaan menkää oman mielenne mukaan. Unelmat on tehty toteutettavaksi, eikä muiden haukuttavaksi tai ihmeteltäväksi. Uskokaa itteenne. Aina voi leikkiä olevansa 18-vuotias! 😉

image3

Nyt mä meen tekemään Hörkön nimeämän instalenkin ja uppoudun koulutehtävien pariin. Tää on uudenlaista Sieppoa, mutta tykkään kyllä.

Ihanaa viikkoa jengi!

xo Sar

18 Comments
 • Roosa
  Posted at 10:22h, 07 maaliskuun Vastaa

  Hei! Oon kans miettiny tota meikkauskoulua, valmistun lukiosta tänä keväänä ja johonki pitäis päästä ja toi kuulostas niin mun jutulta! Tiedätkö kuinka kattava ala on? Entä saako siitä hyvän ammatin vai täytyykö tuon lisäksi käydä jotain muita? Entä millanen työllistyminen? Tuntuu et kaikki kaverit on menossa johonkin kauppakorkeaan mikä ei mua kiinnostas yhtään 😀

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 21:22h, 08 maaliskuun Vastaa

  Elämä on täynnä mahdollisuuksia, sanoi nainen, kun neljännen abortin teki. No, ei elämä taida näin synkkää ja vaihtoehdotonta olla muilla kuin vain pessimistillä. Hyvät ihmiset pitäkää unelmistanne kiinni. Sen voin sanoa, että vain unelmilla on siivet – ja rahalla.

  Meillä kaikilla on unelmia. Kumma Kommentoijan unelma on löytää oma rakas. Kovin suuria vaatimuksia en tulevalle vaimolle aseta, kunhan hän on vain rikas, rakas, tumma ja vähän kumma. Niin ja yksi tärkeä asia vielä unohtui. Koska Kumma Kommentoija on laiska mies, niin tulevan vaimon pitäisi olla valmiiksi raskaana. Jos hyvät naiset täytätte nämä vaatimattomat kriteerit, ottakaa välittömästi yhteyttä Kumma Kommentoijaan. Kaikista tärkein ominaisuus naisessa on kuitenkin rehellisyys. Sen opin tässä taannoin kantapään kautta. Hyvät naiset pitäkää nenäliinoistanne tiukasti kiinni, sillä kerron tässä erään traagisen tarinan, joka oli samalla hyvin traumaattinen kokemus.

  Ei ole vaikeaa löytää naista, joka on rikas, rakas, tumma ja kumma, mutta löydäpä sellainen ei varattu nainen, joka olisi valmiiksi raskaana, onkin jo aivan toinen juttu. Se on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Onni suosii rohkeaa, sanotaan, joten päätin kuitenkin yrittää. Pitkä etsiminen tuotti vihdoin toivottua tulosta. Löysin naisen, joka täytti kaikki kriteerit. Kosin ja sain myöntävän vastauksen. Mutta hetken vain sain elää onnen huumaa, kunnes maailmani romahti. Järkytys oli sanoin kuvaamaton, kun selvisi, että naisen iso vatsa olikin vain kaljamaha.

  Tämä tapaus jätti syvät arvet Kumma Kommentoijan sieluun. En tiedä voinko enää koskaan luottaa täysin yhteenkään naiseen. Kertokaa hyvät naiset, kantaako maa päällään vielä rehellisiä naisia. Enkeleitä onko heitä?

 • TiaMariia
  Posted at 00:10h, 11 maaliskuun Vastaa

  Hei, Hiustesi väri on todella kiva. Millä sävyllä, tummuusasteella se on tehty?

 • tuula
  Posted at 15:53h, 18 maaliskuun Vastaa

  Vähän tylsän kuvan antaa, kun ette viitsi vastata ihan asiallisiin kysymyksiin. Voisitte sulkea kommentointimahdollisuuden, jos ei huvita vastata. Ymmärrän kyllä, että siitä tulisi helposti loputon kierre, jos kaikille vastaa… Mutta kun ei näissä ihan tolkuttomasti kysymyksiä ole.

  Samaten tuollaisten hölöhölö-kommenttien näkyville jättäminen on tylsää lukijalle. Miksette oikeasti vain sulje kommenttiboxia, jos ette viitsi näile kommenteille mitään…?

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:13h, 04 huhtikuun Vastaa

   Oi Tuija, Kumma Kommentoijan jututko tylsiä??!! Tämä blogi ilman Kumma Kommentoijan kommentteja olisi kuin kukka ilman perhosta –
   tai mehiläistä tai sitten vain paskakärpästä. No,kaikki riippuu vähän näkökulmasta. Esimerkiksi jostakin kastemadosta maan kaivaminen on paljon rentouttavampaa kuin ongella olo,

 • Liisa
  Posted at 00:14h, 19 maaliskuun Vastaa

  Tylsää kun postausväli on näin pitkä! Vähän useammin voisi postailla!

  • Fabulous
   Posted at 13:33h, 27 maaliskuun Vastaa

   Samaa mieltä! =)

 • tuula
  Posted at 12:23h, 21 maaliskuun Vastaa
 • Santeri Nurmi
  Posted at 20:11h, 24 maaliskuun Vastaa

  Sara, se mitä kerrot unelmista on hienoa. Minulla on ollut erityinen unelma tulla sinun mieheksesi, Sara. Aloin jo vuonna 2012 haaveilla sinusta. Vaikutit niin rohkealta osallistuessasi Viidakon tähtösiin ja muihin erityistaitoja vaativiin tv-ohjelmiin. Tunsin myös sympatiaa sinua kohtaan, kun käyttäydyit aina niin asiallisesti, mutta jouduit itse asiattoman kohtelun uhriksi. Halusin olla sankarisi, Sara. Viime vuonna olisin voinut toteuttaa sen haaveen, kun tulin tapaamaan sinua Sörnäisten Snackylle, missä jaoit ämpäreitä. Otin ämpärin ja olin jopa parikuvassa kanssasi. Olisin voinut jäädä tutustumaan sinuun, mutta häivyin silti paikalta. Olin liian vaatimaton ja siksi menetin mahdollisuuden tulla Sara Siepin sankariksi! Yritin myöhemmin tutustua sinuun uudestaan, Sara. Näin sinut Turun Myllyssä ja olisin antanut sinulle kukkia, jos olisin tavoittanut sinut kukkien kanssa ajoissa. Viime tammikuussa tulin sinua tapaamaan Miss Helsinki -finaaliin ja näyttää sinulle kuvan, jonka olin sinusta piirtänyt. Valitettavsti juontajan työsi esti sinua juttelemasta kanssani. Nyt se sinun Roopesi on tuonut sinulle onnen, ja minun täytyy katkerana hyväksyä tilanne, huokaus. Minusta ei kai koskaan tule sankaria.

 • Meitsi
  Posted at 22:51h, 03 huhtikuun Vastaa

  Olisi kiva kuulla lisää opiskelustasi! Kiinnostaisi itseänikin tuo koulutus paljon sitten, kun olen suorittanut loppuun media-alan opinnot 🙂

 • Lissu
  Posted at 08:54h, 21 huhtikuun Vastaa

  Jes! Mä oon aina ihaillut sun meikkauksia, tästä koulusta ja sun lempituotteista ja kauneudenhoitovinkeistä kuulisin mielelläni lisää! 🙂

 • Tomi
  Posted at 12:41h, 22 huhtikuun Vastaa

  Käykää tuolta lukemassa hiukan totuuksia Sarasta ja sen tekemisistä.
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14239982/vuoden-2016-alloin-pariskunta-valittu!!#comment-84311757

  • Santeri Nurmi
   Posted at 12:40h, 30 huhtikuun Vastaa

   Olen samaa mielta Saran ja Roopen suhteesta kuin tuolla keskustelusivustolla ilmaistiin, mutten ilmaisisi omaa näkemystäni aivan yhtä karkeasti. Tekstin kirjoittaja taitaa olla kateellinen Saralle ja Roopelle, niin olen minäkin. Sara on aina tuntunut maailman mukavimmalta ja kauneimmalta naiselta, olisin tahtonut hänet omaksi kumppanikseni. En tehnytkään sitä, ja nyt se harmittaa. Kulutin elämästäni monta vuotta Sarasta haaveiluun, ja sitten haaveeni murskautui. Tekisi mieli mennä haastamaan riitaa Roopelle, mutta se olisi tyhmää. Etsin vain jonkun muun ihastuttavan naisen ja toteutan haaveeni hänen kanssaan. En silti koskaan unohda Saraa, hän on unohtumaton.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:43h, 02 toukokuun Vastaa

    Tässäpä sinulle lohdun sanoja Santeri. Nainen on: Paratiisi silmälle

    Helvetti sielulle

    Kiirastuli kukkarolle

    • Santeri Nurmi
     Posted at 22:20h, 22 toukokuun Vastaa

     Olen oikeastaan jo löytänyt naisen, jonka kanssa voin elää yhdessä. Hän ei aio olla kiirastulena minun kukkarolleni. Hän haluaa luoda paratiisimaisen elämän kanssani. Näin ollen voin kokonaan unohtaa Sara Siepin. Tein elämästäni helvettiä haikailemalla häntä kolme ja puoli vuotta turhaan, enkä alennu siihen toiste.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 18:22h, 27 toukokuun

      Nainen on kala. Mies on kalastaja. Suudelma on syötti. Rakkaus on koukku ja avioliitto paistinpannu.
      Tätä mieltä avioliittoinstitutiosta. Siitä huolimatta onnittelut sinulle ja tulevalle vaimollesi. Muistitko muuten mainita tulevalle siipallesi, miksi nimenomaan arkeologi on se paras aviomiesehdokas? Sitten kun menette naimisiin, niin Kumma Kommentoija haluaa ehdottomasti olla the best of the best man häissänne. Jos en saa tätä tärkeää kunniatehtävää,niin ilmestyn sitten sinne kuokkavieraaksi!

  • Piupau
   Posted at 23:36h, 07 toukokuun Vastaa

   Kyllä suomeen mahtuu paljon sairasta porukkaa–> suomi24 hullut!

 • Santeri Nurmi
  Posted at 21:20h, 06 kesäkuun Vastaa

  Kadun syvästi, että olen kirjoittanut harkitsemattomia kommentteja tähän blogiin. Ymmärrän nyt, etten ansaitse kunniaa tutustua Sara Siepin kaltaiseen hienoon naiseen. Pyydän Saralta anteeksi, että olen tällä tavoin hänen blogiinsa tunkeutunut. En voi taikoa kommenttejani pois, mutta otan niistä kuitenkin oppia: tästä eteenpäin kohtelen ihmisiä paljon kunnioittavammin. Anteeksi, Sara.

Post A Comment