#gettogether

Vaikka välillä vaikuttaakin siltä, että tiedetään tismalleen, missä toinen menee tiistaina klo 14.30, niin nyt täytyy myöntää, että meidän näkemiset ovat jääneet valitettevasti vain muutamaan kertaan kuluneiden parin kuukauden aikana. 

Blogikin on valitettavasti pitänyt hiljaiseloa. Ihanaa, että ootte jaksaneet silti olla täällä mukana ja aktiivisesti ehdottaneet postausideoita. Kaikki ideat ovat enemmän kuin tervetulleita, ja niitä aletaankin tässä toteuttamaan.

FullSizeRender

image1

Ja nyt varmaan vaikuttaa myöskin siltä, että asukokonaisuuksia on hiottu maratonpuheluiden aikana ja yritetty löytää mahdollisimman sama kokonaisuus. Nähtyämme toisemme tänään pitkästä aikaa halaus vaihtuikin hervottomaksi naurukohtaukseksi. Millä järjellä olimmekaan löytäneet juuri saman takin niskaan, jonka olemassaoloa emme edes toisillamme tienneet olevan. Tämä oli pakko ikuistaa laadukkailla kännykkäkuvilla. Nämä tekstiilikaksoset painelivat lounaalle suunnittelemaan tulevaa – kaikkea kivaa tulossa. Stay tuned! 😉

image1 (2)

IMG_3115

<3: Sar X Sab

6 Comments
 • Vilma
  Posted at 14:22h, 03 helmikuun Vastaa

  Mistä noi ihanat takit on? Löytyyköhän vielä 🙂

  • Sara
   Posted at 15:21h, 05 helmikuun Vastaa

   H&M, tosin pari vuotta sitten :/

 • Santeri Nurmi
  Posted at 21:52h, 03 helmikuun Vastaa

  Tuo takkijuttu on aika hauska yhteensattuma.

 • moi
  Posted at 14:56h, 04 helmikuun Vastaa

  woooo mistä takki???

  • Sara
   Posted at 15:21h, 05 helmikuun Vastaa

   H&M!

   • Jody
    Posted at 07:10h, 05 tammikuun Vastaa

    I told my grnotmadher how you helped. She said, ”bake them a cake!”

Post A Comment