”Hyvii viikkoja”

Tässä ollaan pyöritty niin sydänpäissään aiemmat viikot, että blogikin jäänyt pienelle jäähylle. Tosin osittainen syy saattaa olla myös se, että en ole vieläkään saanut alkukuukaudesta tilaamaani kameraa. Suosittelisin Verkkokaupan muuttamaan toimintamallia, niin kauppakin kävisi. Joten hyvällä pikselimäärällä otettuja duckface-kuvia tai belfieitä ei siis vieläkään ole luvassa. Belfiestä tulikin mieleen, että sain viime kesänä viestin iltapäivälehdiltä, voisinko ottaa sellaisen, jonka he sitten netissä julkaisisivat muiden belfieiden kanssa(MITÄ?!). Ne, jotka luulevat siis minun lähteneen jokaiseen höpötykseen mukaan, ei pidä paikkaansa. Jes. Sieppipisteet toivottavasti nousivat.

Varasimme mun ystäväni kanssa matkat Nykiin ja Barbadokselle. Vielä silloin reissuun oli valtavasti aikaa, mutta näin maanantaina heräsin taas todellisuuteen(kuten joka maanantai), ja totesin itselleni, että seitsemän päivän päästä olen lentokoneessa kärsimässä liian monen tunnin somehiljaisuudesta. Vähän rankkaa, mutta niin siistiä. Jos teistä joku on käynyt vinguttelee korttia Nykissä tai polttamassa ihon palmujen alla Barbadoksella, kaikki huonotkin vinkit otetaan avosylin vastaan.

Tämän ilman takia piti piristää itseä näillä viime kevään lomakuvilla, jotta sängystä pääsi ylös.

12305467_10206435480540456_328433122_n

12309055_10206435509781187_168788589_n 12319584_10206435510141196_40442155_n

12319702_10206435509861189_1845382767_n

12309386_10206435522021493_1512353687_n 12312037_10206435522141496_2064600244_n

12278079_10206435480740461_1771196377_n 12305516_10206435480500455_533831090_n

Paljon on tullut postaustoiveita meikki- ja hiushommista. Lähden kohta vihaisena avautumaan Verkkokaupan myyjälle ja kyselemään kamerani perään, niin eiköhän tällä viikolla noita postauksia putkahtele ulos. Moni oli myös toivonut ruokavaliopostausta, mutta jos yhtään aikaisempien viikkojen ruokapäiväkirjan mukaan elellään tulevaisuudessakin, se ei ole kenenkään silmille hyväksi, varsinkaan mun PT:n, Jucin. Mut täs nyt on ollu vähän kaikenlaista.

Tää oli tämmönen nopee moikkaus teille, jotka jaksatte pienen hiljaiselonkin jälkeen palata uudelleen ja uudelleen tsekkaamaan, onko tänne mitää järkevää tullut ulos. Tälläkään kertaa ei tosin mitään järkevää, mut välillä pitää päästä höpöttelee, vaikka ei mitään oikeeta asiaa ois.

Ja ainiin. Mä oon aika onnellinen tällä hetkellä. Oisin voinut tehdä jonkun onnellisuuspostauksen myös, mutta se ois ollut jo liian överilirkuttelua näin maanantaipäivään.

Puss. Ihanaa viikkoa kaikille.

xo Sar

79 Comments
 • Fabulous
  Posted at 17:55h, 30 marraskuun Vastaa

  Olipas kiva, että vihdoin tuli jotain uutta luettavaa!
  Nuo maisemat on kyllä aivan upeita. Tuli hirvittävä himo lähteä talveksi pois täältä harmaasta (ja nykyään ilmeisesti jo lumettomastakin) Suomesta 😛
  Tuosta kameran saapumisongelmasta… saanen huomauttaa, että ei taida välttämättä olla verkkokaupan vika, vaan johtuneeko kenties postin lakosta? 🙂 Ehkä saat kameran pian, kun postin lakkokin päättyy! =)

  Uusia postauksia innolla odotellen, Ihailija 😀

  • Sara
   Posted at 17:56h, 02 joulukuun Vastaa

   Lompsin suoraan liikkeeseen kyseleen, että minkälainen homma. Nyt onneksi vihdoin uuden kameran omistaja. 😉 Ja ihanaa, että pysyt mukana, vaikka täällä on nyt vähän hiljaista ollutkin. Uusia postauksia lupaamme tehdä ahkerammin, kunhan kiireiltämme kerkeemme.<3

 • sara
  Posted at 18:22h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun postauksia on mukava lukea, kun omaat niin kivan kirjotustyylin!:-)

  • Sara
   Posted at 17:54h, 02 joulukuun Vastaa

   Hei, tosi mahtavaa kuulla! Välillä kynä laulaa, välillä ei.. 😉

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 19:03h, 04 joulukuun Vastaa

    Joo Sara, oot oikee sanas(i)eppo.

    • rrrrrrrrr
     Posted at 14:52h, 14 joulukuun Vastaa

     Hullu kummakommentoija jaksaa aina vaan sekoilla täällä ja heittää vammaista juttuaan! Mikä sun ongelmasi oikein on?

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:26h, 16 joulukuun

      Jaaha, Päivi on päässyt pakkohoidosta kirjoittamaan sekavia ja vainoharhaisia viestejään. Noiden viimeisimpien kirjoitusten perusteella sinua odottaa pikainen passitus takaisin pakkohoitoon. Mitä tuohon kirjoitukseen tulee, niin siinä ei ole mitään sairasta, se on vain sinun kuvitelmaasi. Sairaus asuu, vain ja ainoastaan, sinun päässäsi.

     • rrrrr
      Posted at 17:48h, 20 joulukuun

      Hullu kummakommentoija taasko kerrot sivuperoonastasi?
      Oletko taas joutumassa pakkohoitoonkin, no siellä sinulla on kivaa jouluna kun joku sinua viitsii silloin tällöin vilkaista, niin et taas joudu joulua yksin viettää.
      Hyvä kun kerrot tekimisistäsi, kyllä kaikki ymmärtää jotka viitsii tekstiäsi lukea, että kerrot koko ajan itsestäsi!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:23h, 20 joulukuun

      Tässä ei ole kysymys Kumma Kommentoijan sivupersoonasta, vaan aivan sinun hullusta persoonastasi.

     • rrrrr
      Posted at 14:46h, 29 joulukuun

      Hullu kummakommentoija sinulla on aina kysymys sinun omasta hulluudestasi. Et sinä muuten ahdistelisi ja vainoisi näitä höperömissejä. Monestikko olet Saraakin pyytänyt ulos , treffeille ja ties mihin ja aina olet saanut rukkaset. Hulluutesi vain jatkuu kun pyörit missien sivuilla ja jatkat heidän ahdisteluaan ja sekoiluasi!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 14:21h, 31 joulukuun

      Ei kun kysymyksessä on sinun skitso persoonasi. Tapasi mukaan olet tulkinnut asioita omalla tavallasi, eli väärin.Mutta sehän ei ole suuri yllätys, kun tietää taustasi ja sen, millaisella ymmärryskyvyllä olet varustettu. Siksipä ei ole suuri ihme millaisia johtopäätöksiä olet taas vetänyt. Luepa niitä omia kirjoituksiasi, joita olet mm. näillekin sivuille misseistä kirjoitellut. Kyllähän kaikki sen ymmärtää, paitsi tietysti sinä, että olet se todellinen missien ahdistelija ja vainoaja. Sinulla tuntuu olevan pakonomainen tarve arvostella mm.missien tissejä ja takamuksia ja haukkua heitä tyhmiksi ja teet tämän tapasi mukaan vielä monilla nimimerkeillä.

 • Suski
  Posted at 19:37h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos joku blogi on rentoa luettavaa niin tämä!

  • Sara
   Posted at 17:53h, 02 joulukuun Vastaa

   Jeeee, kiva kuulla. 😉

  • Frankie
   Posted at 08:07h, 05 tammikuun Vastaa

   Back in school, I’m doing so much legnnira.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 21:38h, 30 marraskuun Vastaa

  Sitä se rakkaus teettää, että kaikki olennainen unohtuu, mm. blogin päivittäminen. Tuo Barbados on aivan hyvä lomakohde, mutta jos sinulla on
  tapana matkustaa tyttöseurassa, niin Lesboksen saari olisi oikein hyvä valinta. Tämä vinkki on siis annettu aivan hyvässä hengessä ilman mitään
  vihjailuja, rotuun, uskontoon, ihonväriin, sukupuoleen, saati sitten sukupuoliseen suuntautumiseen liittyen.

  Sara osaat varmaankin kertoa pohjoisen tyttönä mikä erottaa homot heteroista. Vastaus on tietenkin Tornionjoki.

  • rrrrrrrrr
   Posted at 14:54h, 14 joulukuun Vastaa

   Hulu kumma kommentoija rasisti, etkö vieläkään hyväksy omaa naiseuttasi sinussa ja olet homofobinen?
   Tiedät varmasti että kaikkein homokammoisimmat ovat eniten homoja!
   Se kai selvää sinulle koska et naisia kumminkaan saa!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:30h, 16 joulukuun Vastaa

    Vedät tuostakin tekstistä surkuhupaisia johtopäätöksiä. Kuvittelet, haaveilet ja fantasioit, että Kumma Kommentoija olisi homo! Nämä sinun seksifantasiat ovat vailla pohjaa. Heteromiehenä Kumma Kommentoija ei halua olla likaisten seksifantasioittesi kohde, joten etsi itsellesi joku muu uhri.

    • rrrrr
     Posted at 17:51h, 20 joulukuun Vastaa

     Hullu kummakommentoija, sinä olet pahasti häiriintynyt persoona! varmasti sivupersoonissasi on myös homo ja homo foobikko, sekä jatkuvasti esilletuomasi tyttö. Hullu kun olet niin et ymmärrä että puhut itsestäsi, kyllä me muut sen tajuamme.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:28h, 20 joulukuun

      Häiriintynythän sinä olet. Kunhan itsekin sen vain vielä huomaisit. Mutta eihän sitä voi odottakaan Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilaalta.

    • rrrrr
     Posted at 14:48h, 29 joulukuun Vastaa

     Ikävää jos olet taas joutunut kellokoskelle, mutta se taitaa olla sinulle oikea paikka koska olet hullu! Koska sen ajattelit itsellesi myöntää, siitä vasta paranemisesi alkaa! Jos se nyt sinulle mahdollista!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 14:24h, 31 joulukuun

      Miten sinun joulus siellä Kellokoskella meni? Senhän jo tiedämmekin, että vietät joulusi perinteisteisesti – pakkopaidassa ja pehmustetussa huoneessa. Sinut on näemmä päästetty nyt pois sieltä – ainakin vähäksi aikaa. Ja sehän tarkoittaa sitä, että ryntäät eri keskustelupalstoille levittämään omaa sekavaa ja harhaista ”ilosanomaa”.

 • Linduška
  Posted at 23:32h, 30 marraskuun Vastaa

  Olin nykissä viime keväänä 10p. Ihan pakkoja on ainaski: Empire State Building, Brooklyn Bridge, Staten Islandin Ferry oli myös kiva (pääsi ilmaiseksi Vapaudenpatsaan ohi). Muita kivoja paikkoja on mm.: High Line (vanha junanrata Midtownin kattojen yllä), Momofuku – nuudeli ravintola Downtonissa (muistaaksi 10th St. ja 1st Ave. kulmassa), Grand Central Terminal (ihana paikka vain katsella ja aistia menoa), Magnolia Bakery (maailman PARHAIMMAT kuppikakut), MoMA, Cooper Hewitt Design Museum, Macy’s, Unionsquaren alue (kivoja kauppoja: Nordström Rack, Paragon Sports, Baked by Melissa). Nyc on ihan paras, toivottavasti vietät kivan loman siellä!!

  • Sara
   Posted at 17:53h, 02 joulukuun Vastaa

   Kiitos super-paljon mahtavista vinkeistä! Ihan mahtavaa! <3

   • Linduška
    Posted at 22:13h, 03 joulukuun Vastaa

    Shoppailuvinkkejä vielä: Herald Squaren ympäristö oli tosi kiva, siellä on mm. Macy’s (maailman suurin tavaratalo), Victorias Secret jne. A&F:llä on käynyt sillä se on kotikaupungissanikin, mutta SoHon Hollisterilla kävin ja se oli tosi kiva, japanilaisesta UNIQLO ketjusta sai kivoja, laadukkaita ja kohtuu hintaisia perusvaatteita, Kate Spade on ihan NYC must varsinkin ihania iltalaukkuja (esim. outlet kauppa Nordström Rackista Union Squarelta sai halvalla kivoja Kate Spadeja), Nike Town Uptownissa oli todella hieno kauppa mutta siellä kaikki oli paljon kalliimpaa kuin jopa Euroopassa parhaiten urheilukamoja sai Paragon Sportsista Union Squarelta, Luluslemon on tällainen uuden aallon über kallis (perus urheilutrikoot n. 150€), mutta laadukas urheilukauppa, 21st Century (jos nyt muistan nimen oikein) oli tosi kiva ja iso outlet myymälä Downtownissa. Jos sulla on mitään kysymyksii vastaan mielelläni!

 • Santeri Nurmi
  Posted at 15:08h, 01 joulukuun Vastaa

  Kivaa, että olet onnellinen, Sara. Hyvää matkaa Atlantin toiselle puolen! Olet hyvin onnekas, kun pääset pois tästä pimeästä ja ankeasta Suomesta. Minäkin menisin mielelläni jonnekin, mutta se kävisi liian kalliiksi minulle.

 • Santeri Nurmi
  Posted at 15:11h, 01 joulukuun Vastaa

  Vietä siis hyvä loma ja tule pirteänä takaisin, Sara. Minä odotan sinua, terveisin vannoutunut ihailijasi.

 • Emma
  Posted at 20:07h, 01 joulukuun Vastaa

  Hei, haluisin kysyä että millasia liivejä käytät sen mekon kanssa jossa menee ne nauhat, kun kaula-aukko on niin syvä? Itse kun en tiedä, mitä tekisin samanlaisen mekkoni kanssa!

  • Sara
   Posted at 17:52h, 02 joulukuun Vastaa

   Tollasille syvään uurretuille kaula-aukoille löytyy ihan omat liivit. Mä löysin esim. Lindexistä – käyppä sieltä katselee! 🙂

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:30h, 04 joulukuun Vastaa

   Onko se kaula-aukko yhtä syvä kuin Tukiaisen Johannalla? Kysyppä neuvoa myös Tuksulta

   • rrrrrrrrr
    Posted at 14:55h, 14 joulukuun Vastaa

    Hullu kummakommnetoija olet todella pahasti sekaisin!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:32h, 16 joulukuun Vastaa

     Päivi-poika kysypä rohkeasti Johannalta neuvoa naiselliseen pukeutumiseen. Sehän jo
     tiedetään, että naisellinen pukeutuminen on sinulle nolo ja arka asia ja et sitä näin julkisesti halua myöntää. Uskon, että ajan kanssa hyväksyt itsesi ja taipumuksesi. Muista myös se, että Suomessa on myös muita kaltaisiasi mulkkuemäntiä. Kyllä se siitä!

     • rrrrr
      Posted at 17:53h, 20 joulukuun

      Taas puhut itsestäsi, olet kyllä pahasti sekaisin ja hullu kun et sitä tajua.
      .

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:29h, 20 joulukuun

      Jotenkin tuo vastauksesi ei taaskaan vakuuta, kun toistelet jatkuvasti noita samoja harhojasi vastauksesta toiseen.

     • rrrrr
      Posted at 14:49h, 29 joulukuun

      Sinä olet ainut näillä sivuilla joka olet harhainen ja toistelet hulluuttasi täällä jatkuvasti! Koita nyt ymmärtää että kerrot itsestäsi ja todistelet hulluuttasi kaikille!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 14:29h, 31 joulukuun

      Sama vanha skitsoilu jatkuu… Olet kuin levysoittimen viallinen levy, joka on jumiutunut samaan kohtaan. Suosittelisin vaihtamaan levyä.

    • Bobby
     Posted at 09:16h, 05 tammikuun Vastaa

     Hey right now there just uncovered your internet site from Bing once i entered throughout, Sognbnmalogs Internet sites » Somnangblogs or possibly something comparable (can’t quite bear in mind exactly). In any kind of case, I’m pleased I came across it because your articles is precisely what I’m looking for (producing a higher education paper) and I am hoping you never mind if i gather several information via here and Let me of course credit you since the source. Thanks to your time.

 • Jonde
  Posted at 20:23h, 01 joulukuun Vastaa

  Minne päin barbadosta oot suuntaamassa? 🙂 kaksi kertaa käyneenä, oon aivan myyty. Lämpö, sininen vesi, ihmiset ja musiikki<3

  • Sara
   Posted at 17:51h, 02 joulukuun Vastaa

   Ihana kuulla, jee! Meille paikka on vielä yhtä kysymysmerkkiä. Oon suuntaamassa Bridgetownin lähettyville. 🙂

   • Jonde
    Posted at 19:17h, 02 joulukuun Vastaa

    Suosittelen tutustumaan koko saareen autolla, niitä saa helpoiten vuokrattua suoraan hotellille netistä! 🙂 itärannikolla mageita aaltoja esim surffaukseen tai leijalautailuun, bridgetownissa lähinnä kaikki muu meno onnistuu.. Maxwellin lähellä joka viikkoiset paikalliset iltakalamarkkinat, jossa hyvää paikallista ruokaa ja menoa.. Julkinen liikenne myös pelaa jos ei haittaa tutustua paikalliseen väestöön ja istua sylikkäin pikkupakuissa. veneretkiäkin kantsii miettiä, vaikka snorklausmahdollisuudet ei oo niin hulppeet kun Aruballa. ihanaa lomaa! 🙂

   • Santeri Nurmi
    Posted at 22:13h, 02 joulukuun Vastaa

    Oletko aivan varma, että haluat mennä Barbadokselle, Sara? Siinä maailmankolkassa maanjäristykset, tsunamit ja trooppiset himumyrskyt ovat niin yleisiä, että loma menisi herkästi pilalle sellaisen takia. En siedä ajatusta, että sinun kävisi köpelösti, sinä olet niin hyvä ihminen, Sara. Mutta olet jo päättänyt lähteä, joten lähde vain. Olet hyvin rohkea!

 • Elisa
  Posted at 16:24h, 02 joulukuun Vastaa

  Ruokapostaus olis mahtava!! 🙂 eikä väliä vaikka oliskin syöty päin berberiä. Niist saa kuitenkin kivoja vinkkejä omaan ruokavalioon. Etenkin kiinnostais tuo instassa näkyvä vihersmoothie. Ja ihonhoitopostaus olis sulta kans suuuper kiva!!

  • Sara
   Posted at 17:50h, 02 joulukuun Vastaa

   Okei, teen postausta näistä! Kiitti vinkeistä! 😉

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 20:20h, 02 joulukuun Vastaa

  Kiva nähdä Sara noin elämäniloisena. Oli yllättävää, että sulla meni välillä vähän huonommin. Sitä kuvittelee, että malleilla olis elämä aina mallillaan.

  • rrrrrrrrr
   Posted at 14:57h, 14 joulukuun Vastaa

   Haha Hullu kummakommentoija mikä pakkomielle sinulla on sekoilla missien sivuilla, et sinä heiltä kumminkaan saa minkäänlaista vastausta! Kaikki jotka viitsivät lukea tekstejäsi tajuavat että olet hullu ja onneton yksinäinen runkkari sekä pahasti sekaisin!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:34h, 16 joulukuun Vastaa

    Niin, jos tässä jollakin on pakkomielle, niin se on sinulla!

    • rrrrr
     Posted at 15:13h, 29 joulukuun Vastaa

     En minä käy missien sivuilla ja heitä heille naurettavaa paskajuttua sekä ahdistele missejä treffi pyynnöillä kuten sinä. Ei täällä kellään muulla ole yhtä sekopäistä nicciä kuin sinulla, ei kukaan täällä kirjoita niin harhaisia juttuja kuin sinä, ei kukaan täällä ole niin hullu kuin sinä! Kyllä sinä tiedät nämä kaikki ihan itsekin! Et vain halua myöntää tosi asioita itsestäsi tai edes misseistä!
     Hullu kummakommentoija ei täällä muut ole hulluja ja pakkomielteisiä kuin sinä!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 14:31h, 31 joulukuun

      Sanot, ettet käy missien sivuilla ja ettet heitä heille naurettavaa paskajuttua. Mutta sitähän sinä täällä olet juuri tehnyt! Olet kirjoittanut paskaa tänne vuodesta 2014. Olet vain niin sokea omille tekemisillesi, ettet sitä huomaa.

 • Santeri Nurmi
  Posted at 17:20h, 03 joulukuun Vastaa

  Minä päivinä olet reissussa Sara? Milloin voivat suomalaiset miettiä, että siellä se Sara loikoilee Barbadoksen hiekkarannalla, ja milloin eivät enää?

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 19:18h, 04 joulukuun Vastaa

  Onneksi olkoon Sara, olet päässyt oikeen Seiska-lehteen -ja vieläpä sen kanteenkin! Syy siihen ei tällä kertaa näytä olevan kunnostautuminen jääkiekon saralla. Lehden mukaan Seiskan paparazzi oli jo valmiina väijymässä teitä Arlandan lentokentällä. Sehän käytännössä tarkoittaa sitä, että joku suomalainen turisti on kuvannut teitä kamerakännykällään ja lähettänyt kuvat sitten Seiskaan. Niin ja lehti on taas tapansa mukaan liioitellut, kun väittää teillä olleen tosi kuuman reissun. Kyllähän jokainen sen tietää, ettei Tukholmassa tähän aikaan vuodesta enää mitään helteitä oo.

  Kun Kumma Kommentoija sattuu olemaan näin romanttisella tuulella, annan teille, hyvät naiset vielä avioliittovinkinkin. Onnellisen avioliiton tae on se, että löydätte oikeanlaisen aviomiehen. Paras valinta on silloin arkeologi. Asia on nimittäin niin että mitä vanhemmaksi tulet sitä enemmän hän sinusta tykkää.

  Itseänikin voin tietenkin tässä kehua ja todeta vaatimattomasti, että olen tosi hyvä sängyssä. Mulla on nimittäin mahdottoman hyvät unenlahjat!

  • Santeri Nurmi
   Posted at 10:52h, 06 joulukuun Vastaa

   Hienoa, että pidät arkeologia hyvänä aviomiehenä, Kumma Kommentoija! Minä nimittäin olen vähän opiskellut arkeologiaa ja aion arkeologiksi vielä valmistua.

  • rrrrrrrrr
   Posted at 15:01h, 14 joulukuun Vastaa

   Hullu kummakommentoija olet seonnut nähtävästi entistä pahemmin. Ei sinusta ole kellekkään antamaan mitään sosiaalisia neuvoja, koska olet pahasti sekaisin, eikä sinulla ole koskaan ollut mitään suhdetta naisiin, tai juuri kehenkään muuhunkaan.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:36h, 16 joulukuun Vastaa

    Näitä neuvoja ei olekaan tarkoitettu sinulle, kun et niistä mitään ymmärrä, koska sosiaalisuutesi, ymmärryskykysi ja älyllinen tasosi mahtuvat hyttysen napaan.

  • rrrrr
   Posted at 14:52h, 29 joulukuun Vastaa

   Taasko kerrot itsestäsi hullu kummakommentoija, muista että jo niccisi täällä paljastaa hulluutesi. Koita nyt sekin ymmärtää ettet ole kykenevä kellekään mitään neuvoja antamaan koska olet pahasti sekaisin.
   Sekin tulee ilmi siitä kun keski-ikäisenä onnettomana runkkari ukkona fanitat yli puolta nuorempia missejä!
   Herää jo ja muista ottaa lääkkeesi.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 14:36h, 31 joulukuun Vastaa

    Taas niin uskomatonta skitsoa höpinää, ettei ole epäilystäkään siitä että olet Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas. Ihan sinusta kerroin, mutta eihän voi edes olettaa, että Kellokosken ikiasukas näistä mitään ymmärtäisi.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 17:27h, 06 joulukuun Vastaa

  Onnittelut hyvästä uravalinnasta. Jos ja kun valmistut, vain taivas on silloin rajana vaimoehdokkaiden suhteen. Muista muistuttaa itsekin naisia siitä, miksi juuri arkeologi on se kaikkein paras aviomiesehdokas. Hyvää itsenäisyyspäivää! Kumma Kommentoija toivotta myös kaikille Suomen naisille hyvää ja antoisaa kynttiläpäivän iltaa!

  • rrrrrrrrr
   Posted at 15:02h, 14 joulukuun Vastaa

   Ei kukaan nainen välitä sun toivotuksistasi, kaikki naiset näkevät että olet täys sekopää ahdistelija!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:37h, 16 joulukuun Vastaa

    Puhu vaan itsesi puolesta! Kun nämä sinun harhasi ovat näin vaikeita ja vakavia ja todellisuudentajusi täysin hukassa on sinulla edessäsi taas perinteinen joulu – pakkopaita ja pehmustettu huone. Siitä huolimatta, haluan toivotta sinulle hyvää joulua.

    • rrrrr
     Posted at 17:54h, 20 joulukuun Vastaa

     No taas puhut itsestäsi, olet nähtävästi joutumassa taas laitokseen ja pakkopaitaan. Se on sinulle varmasti hyväksi kun et jouluna joudu olemaan yksin, kuten aina yleensä.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:31h, 20 joulukuun

      Tämäkin kirjoituksesi on sitä samaa oman pääsi sisäistä harhaa, kuten kaikki muutkin kirjoituksesi.

    • rrrrr
     Posted at 15:15h, 29 joulukuun Vastaa

     Hullu kumma kommentoija sinä täällä höpiset harjojasi ei kukaan muu, sinä kerrot kaikille omasta hulluudestasi ja roikut vuosikausia ahdistelemassa pinnallisia missejä! Ainostaan sinä olet täällä hullu!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 14:40h, 31 joulukuun

      Toistelet samaa asiaa joka viestissäsi hullunlailla. Kaikkihan sen jo tietää, että olet Kellokosken psykiatrisen sairaalan hullu potilas. Se on aivan sama mitä tänne kirjoittelet kukaan ei ota sinua todesta.

 • Anni
  Posted at 21:35h, 10 joulukuun Vastaa

  Moi! Haluisin kysyy että missä te valkaisette teidän hampaat kun teillä molemmilla on niin ihanan valkoiset hampaat? 🙂

  Kivaa joulun odotusta ja kiitos kivasta blogista!

 • Tommi
  Posted at 15:40h, 14 joulukuun Vastaa

  Belfien puute vain vähentää pisteitäsi, ei suinkaan nosta niitä!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 21:39h, 16 joulukuun Vastaa

   On se kumma juttu, vaikka kamerat paranee, niin naisilla kuvat vain huononee – menevät nimittäin nykyään järjestään päin persettä! Nyt sitten jännätään miten Siepin tytön kuvien käy uudella kameralla.

 • ...
  Posted at 16:07h, 14 joulukuun Vastaa

  Saran belfie pohdintoihin vastauksia täältä!
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/13653329/sara-sieppi-hapee-peppuaan!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 21:43h, 16 joulukuun Vastaa

   Päivi tuossa kirjoituksessasi ei ole mitään perää. Tai on siinä se vinha perä, että kirjoitat omasta perästäs. Sinullahan on tapana siirtää omat tapasi ja ongelmasi Kumma Kommentoijaan, tällä kertaa olet siirtänyt takamus kompleksisi Saralle. Eihän sinun ja Saran takamusta voi edes verrata samana päivänä. Saran takamus on kaunis ja hyvin muodostunut, kun taas sinun on iso, epämääräinen, hyllyvä ja karvainen paheenpesä.

 • Tohtori Kellokoski
  Posted at 21:54h, 16 joulukuun Vastaa

  Taasko meidän rrrr eli poika nimeltä Päivi täällä häiriköi. Näin käy aina kun pääset pakkohoidosta – ryntäät heti eri keskustelupalstoille häiriköimään. Niin, olen tohtori Kellokoski Kellokosken psykiatrisen sairaalan lääkäri ja Päivi taas on minun potilaani. Pyydän anteeksi Päivin käytöstä, sillä hän tosiaankin tekee keskustelupalsta kuin keskustelupalstasta hullujenhuoneen, kuten joku on jo osuvasti todennut.

  Pyytäisin teiltä hyvät lukijat pientä palvelusta. Päivi tarvitsisi ystävän, nyt kun pumpattava Barbarakin hänet jätti. Päivi otti sen hyvin raskaasti, mikä sitten johti siihen surullisen kuuluisaan lähentymiseen lampaan kanssa. Luonteeltaan Päivi on – jos tuollaista rahvaanomaista ilmaisua voi käyttää – täysi mulkku, joten ystävän löytäminen tällaiselle ihmiselle on hyvin, hyvin vaikeaa. Meille lääkäreillehän hänen rajut tunteenpurkauksensa eivät ole mitään uutta, sillä saamme päivittäin kuulla olevamme milloin homoja, milloin runkkareita ja milloin kaikkea siltä väliltä, mutta tämä kaikki kuuluu sairauden kuvaan. Tämähän sinänsä ei ole mitään yllättävää, koska Päivi kärsii mm. skitsofreniasta, maanisdepressivyydestä, vainoharhaisuudesta ja identiteettiongelmista, joka näkyy mm. siinä, ettei hän oikein tiedä onko hän mies vai nainen. Hänen tapauksessaan paras ystävä olisi kuuromykkä ja vieläpä mieluiten sokea henkilö, koska Päivi ei myöskään ole kovin kaunista katseltavaa.

  • rrrrr
   Posted at 14:56h, 29 joulukuun Vastaa

   Taasko tarinoit itsestäsi hullu kummakommentoija, kyllä kaikki jotka viitsii lukea sekojuttujasi ymmärtää että sinulla on sukupuoli identiteetti vaikeuksia ja kutsut itseäsi päiviksi.
   Se on käynyt ihan selväksi.
   Coupin keinona kerrot sen koskevan jotain muuta henkilöä. Näin te hullut teette, se on osa hulluuttanne!
   Koita kumminkin ymmärtää että kerrot kokoajan itsestäsi! Vaikka hullu oletkin!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 14:42h, 31 joulukuun Vastaa

    Mitä sinä taas hourit? Tuo kirjoitushan on tohtori Kellokosken psykiatrisen sairaalan lääkärisi, ei Kumma Kommentoijan.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 21:32h, 20 joulukuun Vastaa

  Toivottavasti Päivi pääsee pikaisesti asianmukaiseen hoitoon. Nämä Päivin viimeaikaiset viestit ovat niin sekavia ja harhaisia, että välitön pakkohoitopäätös olisi oikea ratkaisu.

  • rrrrr
   Posted at 15:00h, 29 joulukuun Vastaa

   Hienoa kun toivot Kiertoteitä pääseväsi hoitoon se on oikea paikka sinulle, ymmärrä että Päivi josta höpiset o sinä itse ja kerrot itsestäsi, se on osa hulluuttasi jota et nähtävästi pysty käsittämään!
   Toivottavasti joulusi ei ollut liian raskas kun jouduit yksin olla ja sait viettää monta tuntia missien nettisivuilla ja hakea lohtua yksinäisyytesi sieltä!
   Toivottavasti Sarakin sinut huomioisi jotenkin niin se saattaisi edistää paranemistasi!

   Sara jos luet tämän huomio hullua kummakommentoijaa jotekin, se saattaa edistää hänen paranemistaan tai sitten pahentaa sitä.
   Kannattaa ehkä kertoa että hänen kannattaa hakeutua hoitoon ellei ole jos kellokoskella kuten kertoo.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 14:43h, 31 joulukuun Vastaa

    Mitä sinä taas hourit. Tuo kirjoitushan on tohtori Kellokosken psykiatrisen sairaalan lääkärisi, ei Kumma Kommentoijan.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 14:49h, 31 joulukuun Vastaa

    Ymmärrän, että sairautesi on sinulle hyvin arka asia. Sinun täytyy vain myöntää tosiasiat ja tunnustaa itsellesi, että olet Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas. Asiaa ei auta yhtään se että siirrät hulluutesi muihin, varsinkin sellaisiin ihmisiin, jotka yrittävät puhua sinulle järkeä. Tällaisessa toiminnassa ei ole mitään järkeä.
    Tunnusta siis tosiasiat, se auttaa sinua paranemisen tiellä.

    • Nikki
     Posted at 08:20h, 05 tammikuun Vastaa

     We coduv’le done with that insight early on.

   • Isabelle
    Posted at 06:55h, 05 tammikuun Vastaa

    That’s not just logic. That’s really senebils.

 • Tanja
  Posted at 01:05h, 25 joulukuun Vastaa

  Kämppä postauski olis kiva 🙂

  • Sara
   Posted at 08:40h, 30 joulukuun Vastaa

   Pidetään mielessä! 🙂

 • SatuJii
  Posted at 22:20h, 31 joulukuun Vastaa

  Sara, olet taitava kirjoittaja! Sun tekstejä on niin kiva lukea! Onnea onnestasi ❤️ Kaikkea hyvää myös ensi vuoteen!

  • Sara
   Posted at 18:10h, 03 tammikuun Vastaa

   Kiitos. <3

Post A Comment