Herätys syksyyn

Tällä viikolla olen..

.. haahuillut Ikeassa etsien sopivaa kenkähyllyä liian monelle uudelle kenkäparilleni tuloksetta. Tosin löysin kaikkea muuta olennaista, kuten meikkihyllyn(?!).

.. vältellyt keittiötä erittäin onnistuneesti. Yhtäkään lounasta en ole tainnut kokata itse. Teatterin salaatti – miksi olet niin hyvää?

.. innostunut halloweenista liikaakin, ja pohtinut, miksi ihmeessä olen skipannut aiemmat halloweenit. Täähän on siistimpää kuin joulu! Kohta saan pukea päälleni lateksiasun ja valittaa, kuinka kuuma se on.

.. innostunut myymään vanhaa elektroniikkaa ja ostamaan uutta, joka tosin ei ole hyvä asia. Laitoin tilaukseen mm. kameran, jossa oli liian monta näppäintä, ja joka näytti vaikeammalta kuin lukion matikankirjat. Ei hyvää päivää.

.. herännyt syksyyn. Aikaisemmin oon kai ollut niin kiireinen, etten ole huomannut tuota upeaa maisemaa tai ripseni ovat olleet liian pitkät, joten näkökenttäni ei ole ollut kovinkaan valtaisa. Joka tapauksessa; ulkona on kaunista!

syksy1 syksy2 syksy3

.. järjestänyt ensi viikolle omaa lomaa, jotta pääsen pitkästä aikaa pohjoiseen. Ehkä minut voi löytää myös Levikauden avajaisista Hullu Poro Areenalta. Ups.

.. säikähtänyt Snäpissä tulleita yksityiskuvia, joista en halua mainita sen enempää kuin että miksi, oi miksi?!

.. saanut hoidettua työasiat niin hyvin, että viikonlopun aikana mua odottaa kotitoimisto laskutuksen parissa. Neljä vuotta jo yrittäjänä, ja silti sama kaaos aina päällä.

.. fiilistellyt tulevaa joulukuun matkaa tekemällä kuitenkaan mitään sen eteen. Pitäisikö hotellit buukata tai kenties uusia vanha passi?

.. fiiliksissä perjantaista, kuten aina edellisilläkin viikoilla. Kyllä tää viikonloppu on ihmisen parasta aikaa.

Nyt äkkiä lompsikaa tonne syksyn sekaan ja sen jälkeen käykää hankkii joku överimagee halloweenasu sekä laittakaa viikonloppumoodi päälle! Let`s go!

Loistavaa viikonloppua kaikille.

xo Sar

37 Comments
 • Santeri Nurmi
  Posted at 11:58h, 31 lokakuun Vastaa

  Hyvää viikonloppua sinullekin!

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 12:23h, 31 lokakuun Vastaa

  Matkallehan tarvitaan passin lisäksi myös hammasharha. Olethan muistanut uusia myös sen? Todisteeksi voisit postata meille myös kuvan uudesta ja vanhasta harjasta.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 12:25h, 31 lokakuun Vastaa

  Korjaan, ei siis hammasharha vaan hammasharja.

  • Florence
   Posted at 08:53h, 05 tammikuun Vastaa

   Could you write about Phcysis so I can pass Science class?

  • kredit report score chart woche
   Posted at 21:00h, 19 tammikuun Vastaa

   Hei Sølvi – den nye Anneinspirerte oppslagstavlen ble kjempefin – hos oss henger alt pÃ¥ kjøleskapet og pÃ¥ fryseren – ikke veldig stilig, men vi har litt liten veggplass, dessverre.Ha en fin ny uke – klem!

 • Nette
  Posted at 13:10h, 02 marraskuun Vastaa

  Hei Sara, voisitko tehdä postauksen sun kodista! Se näyttää vaa niin kivasti sisustetulta sun ig kuvis ja oon aina miettiny et mistä oot ostanut sen ns. ruokapöydän sun sänkyyn ja onko sulla muuta ruokapöytää? 🙂

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:16h, 02 marraskuun Vastaa

   Kumma Kommentoija voin auttaa tässäkin asiassa. Saran koti muistuttaa hevosmaneesia. Tosin se on sitä paljon pienempi. Hevosille on siellä hyvät Saran rakentamat esteradat, kun Saran on niin kiireinen, ettei ehdi siellä siivoamaan.

  • Sara
   Posted at 17:07h, 23 marraskuun Vastaa

   On mulla toinenkin pöytä. Se meni vaan rikki, kun olen niin kova tyttö syömään. Mulla oli pöytä täynnä ruokaa, kun se hajos. Se ei vaan kestänyt ruoan painoa ja siitä katkes yks jalka. Sillä ei tee enää mitään. Se on kuin mies, kolmijalka ja täysin tarpeeton. Asun vuokrayksiössä Kalliossa. Tää on aika hotti. Kesäisin jopa liiankin hotti. Oloasuna on silloin biksut ja oikein kuumalla viihdyn nakuna.Laitan tietenkin silloin aina verhot kiinni, ettei kukaan vaan nää. Mun pitäs kyllä siivota täällä. Tää asunto alkaa muistuttaa labyrinttiä. Mulla on vaikeuksia löytää täältä ulos. Pelkään, että menetän työkeikkoja, jos en ehdi ajoissa paikalle. Näin on jo käynytkin muutaman kerran.

   Mulla on siivoamiseen sellainen suhde, että jos saan tarmonpuuskan niin istun heti alas, että se menee ohi. Elän niin hektistä elämää, etten ehdi ja jaksa siivota ja se ei oo muutenkaan vaan mun juttu! Mun täytyy nyt kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja siivota kun äitikin on tulossa käymään. Sehän saa sätkyn jos se näkee paikan tällaisena. Mulla on nyt tasan kaks vaihtoehtoa, kun saan tarmonpuuskan, joko alan siivota tai sitten istun välittömästi alas, että se menee ohi. Jos valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon, niin meen kyllä äitiä piiloon labyrintin kauimmaiseen soppeen, ettei äiskä vaan löydä mua.

  • Sunny
   Posted at 06:49h, 05 tammikuun Vastaa

   I noticed straight away! Not in a 'Oh God they look awful kind of a way', but just as a glcesss/contaats wearer myself I notice these things.OMG CAT EYES. I need a pair so freaking bad. I've wanted some for forever. Hasn't been helped lately either by how much Mad Men and Miss Marple I've been watching.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 19:03h, 02 marraskuun Vastaa

  Upeaa huomata, että olet päässyt yli tuskan ja löytänyt elämääsi viimein ruskan. Asiasta toiseen. Minulla olisi sinulle muutama kysymys. Ne ovat kysymyksiä, jotka olen aina halunnut sinulta kysyä, mutten ole koskaan tohtinut, joihin taas sinä tuskin edes uskallat vastata.

  1. Halloween tuli ja meni. Sinulla oli ylläsi upea lateksiasu. Mistä ostit sen a) Zarasta b) Pornokaupasta c) Naughty girs’ shopista

  2. Oliko asusi a) Kissanaisen asu b) Puuman asu c) Vai ihan jotain muuta

  3. Löysitkö Halloweenin aikaan vihdoin rinnallesi a) Batmanin b) Vai oliko tyytyminen jälleen bad boy:hin
  4. Hiustesi väri a) Blondi b) Brunette c) peruukki d) Vai aivan jotain muuta

  5. Tunnet Petri Nygårdin. Osaatko kertoa Petrin hiusten ja silmien värin. a) Osaan b) En osaa c) En osaa, mutta tiedän kyllä Peter Nygårdin hiusten ja silmien värin.

  6. Sinulla on kauniin siniset silmät. Oletko sinisilmäinen?

  7. Käytät paljon mustia sukkia. Oletko mustasukkainen?

  Tässäpä nämä nyt sitten oli. Voisitko vasta vuoteen 2020 mennessä. Kaipaatko muuten hyvää miesseuraa? Jos et, niin tässä sitä ois!

  PS Jos joku arvostelee sun Halloween asua, niin voit vastata tähän tapaan: You would be surprised how much it costs to look this cheap!

  • :)
   Posted at 16:14h, 13 marraskuun Vastaa

   Sekaisin oleva idiootti kummakommentoija taas palannut ahdistelemaan Sieppiä.
   Voi raukkaa eikö Sieppi vieläkään lämpene sinulle?

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 18:58h, 13 marraskuun Vastaa

    Miten sulla menne sen pumpattavan barbaran kanssa? Sehän tiedetään, että sinulla ei koskaan – kiitos luonteesi – mene hyvin naisten kanssa. Nytkö se nukkekin on jo jättänyt sut?!

    • rrrrrrrr
     Posted at 13:20h, 15 marraskuun Vastaa

     Kumma kommentoija taasko kerrot omia ongelmiasi, onko sinulla nukke joka nyt on jättänyt sinut?
     Ikävää jos nuketkaan eivät sinua huoli.
     Ei Taida Sieppikään kanssasi ulos lähteä vaikka kuinka täällä vingut!

     Mutta olet varmasti tottunut jo siihen että sinulla ei ole minkäänlaista naisseuraa elämässäsi, siksi täällä misseille roskaa selität ´kun olet niin yksinäinen.

     Sellaista se on sinun kaltaisilla tyhmillä , rumilla ja sosiaalisesti hävettävillä ihmisillä.
     Koita kumminkin pärjätä, mutta älä liikoja missejä ahdistele, muuten saattaa poliisi kutsua.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 19:02h, 15 marraskuun

      Onneksi olkoon, Päivi! Kellokosken Sanomien mukaan olet päässyt poikuudestasi. Siinä kerrotaan, että Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas, poika nimeltä Päivi, sai ensimmäisen kerran eräällä metsäaukiolla.Olit kuulemma täydessä työn touhussa, kun kumppanisi äiti sattui paikalle. Eikös ollut noloa, vai mitä? Tulet varmasti ikuisesti muistamaan sen mitä se äiti sinulle sanoi. Kellokosken Sanomien mukaan äiti sanoi :Bää-ä-ää!

      Kyllähän minäkin lampaasta nautin, lautasella, mutta tuo sinun tapasi menee jo yli ymmärryksen. Kai tuo jo selittää sen miksi olet siellä Kellokoskella.

     • rrrrrrrrrr
      Posted at 13:58h, 19 marraskuun

      Hullu kumma kommentoija mitä ihmettä taas sekoilet!???
      Taasko kerrot omaa elämäntarinaasi kaikille ja että olet eläimiin sekaantuja ja olet ollut kellokoskella hoidossa.

      Luuletko että moisella tekstillä saat ketään tai edes Saran kiinnostumaan itsestäsi?
      Koita nyt ihmeessä hillitä hulluutesi ja koita saada terveempiä viestejä tänne!
      Ymmärrän että se on sinulle vaikeaa, mutta voit varmasti paremmin kun edes yrität!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 19:47h, 20 marraskuun

      Mitä se Päivi bää saikko nää täällä taas määkii. Kieltämättä sairasta toimintaahan tuo on. Onneksi jäit kiinni siitä housut kintuissa ja pääsit vielä lehteenkin. Kova HIMO sinulla näköjään on päästä hinnalla millä hyvänsä julkisuuteen.

      Kumma Kommentoijahan ei fanita ketään. Se on pelkkää sinun kuvitelmaa. Oma aseenteesi julkisuuden henkilöihin on niin aggressiivinen ja kaunainen, että kuvittelet että kohtelias ja toista kunnioittava käytös on fanittamista. Ei Sara eikä kukaan mukaan julkkis ole syypää elämäsi ongelmiin. Se syyllinen löytyy peilin edestä.

     • rrrrrrrrr
      Posted at 15:15h, 14 joulukuun

      Hullu kumma kommentoija mitä ihmettä taas sekoilet, ei sinun jutuissasi ole mitään järkeä! Onko sinun skitsofrenia jo noin pahalla tasolla ettet enään osaa sanoa oletko Päivi vai hullu kummakommentoija?

      Sinulla haluja päästä julkisuuteenkin, ei taida sinulle onnistua.
      Väitätkö ettet fanita Saraa?? Miksi vuosia kausia olet häntä ahdistellut hänen blogeissaan ja jatkuvasti tänne kirjoittelet.
      Koita nyt ymmärtää että olet pahasti sekaisin, niin et oikein tajua omaa toimintaasi!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 22:22h, 16 joulukuun

      Kysyt onko järkee vai ei. No, sinulla sitä ei ainakaan ole. Näytät myös suoltavan tekstiä maanisella vimmalla. Näihin kirjoituksiin vastaaminen alkaa käydä jo ihan työstä. Muista kuitenkin, että määrä ei korvaa laatua. Niin ja nämä sinun kirjoituksesi toistavat itseään.

     • rrrrr
      Posted at 18:02h, 20 joulukuun

      Hullu kummakommentoija miten jaksat jatkuvasti näitä pölvästi missejä ahdistella ja kertoa kaikille kuinka hullu olet?
      Sinähän se näillä palstoilla viihdyt paljon enemmän kuin kukaan muu.
      Miksi taas koitat muita syyttää siitä mitä itse teet?? Ymmärrän että se kuuluu hulluuteesi, koita sinäkin se ymmärtää!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:46h, 20 joulukuun

      Sekoitat taas tyypilliseen tapaasi kaksi eri henkilöä Kumma kommentoijan ja itsesi. Jo tuosta sinun ylimielisestä asenteesta missejä kohtaan näkee, että olet tyypillinen missien ahdistelija. Kirjoittelet eri palstoille keksittyjä juttuja misseistä mm. Saran takamus kompleksista ja todennäköisesti kirjoitit tännekin Sabinan riippurinnoista.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:54h, 20 joulukuun

      Kaipa tämmöinen toiminta tuo sinun kieroutuneeseen mieleesi tyydytystä. Näistäkin missikirjoituksista sait varmaan monta orkkua.

   • Deandra
    Posted at 04:46h, 05 tammikuun Vastaa

    A very good chair, indeed! I have the tilt version without armrests and use a foam cushion as well as an infatalble air cushion (great thing!) on mine.

 • Eläinten ystävä
  Posted at 21:54h, 15 marraskuun Vastaa

  Hyi mikä iljetys tämä päivi mikä lie on! Miten tämmöinen ihminen, joka ei edes tiedä omaa sukupuoltaan, saati, että erottaa ihmistä eläimestä voi ja saa kirjoittaa tällä palstalla. Sara ja Sabina poistakaa tämä iljettävä perverssi välittömästi näiltä sivuilta. En pidä Kumma Kommentoijastakaan, mutta hän sentään on fiksu ihminen, tähän päivi mielipuolipotilas mikä lie, perverssi irstailijaan verrattuna.

  • rrrrrrrrrr
   Posted at 14:00h, 19 marraskuun Vastaa

   Hullu kumma kommentoija, kommentoi omia viestejään! Oletko jakomielitautinen myös?
   Suomessa saa kyllä hyvää hoitoa, kun vain soittaa apua. Toivottavasti saat apua hulluuteesi!

   • Nick
    Posted at 19:54h, 20 marraskuun Vastaa

    Huomasit sentään, että kirjoitin Eläinten ystävä nickillä. Sinussahan on älyllistä elämää! Täytyy tosin pudottaa sinut maanpinnalle ja tunnustaa, että kirjoitin sen tarkoituksella niin että tajuaisit sen olevan Kumma Kommentoijan tekstiä.
    Sinullahan oli tapana kirjoitella Saralle parjausviestejä useilla niceillä ja jopa vastata omiin kirjoituksiisi niillä. Hyvä, että itsekin tunnustat moisen toiminnan sairaaksi ja hoitoa vaativaksi toimenpiteeksi. Tosiasioiden tunnustaminen on ensimmäinen askel paranemisesi tiellä.

    • RRRRRRRR
     Posted at 12:49h, 27 marraskuun Vastaa

     Kumma kommentoija osoitat jatkuvasti olevasi entistä enemmän sekaisin.
     Sinulla ei taida olla yhtään ihmisiä elämässäsi, kun noin pahasti sekoilet.

     Koita jättää ne eläimet rauhaan äläkä niitä hyväksi käytä vaikka haluisit, ymmärrän että sinulla on rankaa kun et nais seuraa koskaan saa.
     Mutta ei se ole syy sekoontua eläimiin.
     Mene hoitoon ja yritä edes parantaa itsesi!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 18:44h, 27 marraskuun

      Naisseuraa on muuten yhdyssana. Sitähän sinä sattuneesta syystä et voi tietää, kun et ole päässyt naista edes koskettamaan.

     • rrrrr
      Posted at 18:06h, 20 joulukuun

      Hullu kummakommentoija taas kerrot itsestäsi, on se ankeeta ettet ole koskaan naisiin pääsyt ja joudut missien blogeissa niitä fanittaa.
      Montako kertaa olet Sieppiäkin vinkunut ulos, huonolla menestyksellä.
      Kannattaako ahdistella enempää kun kumminkin saat pakit! Mutta ethän sinä sitä tajua kun olet niin sekaisin.
      Kyllä kaikki ymmärtää että olet onneton vanha runkkari joka puuteessasi fanitat missejä!
      Eikä sinulle ole minkäänlaista naisseuraa juuri koskaan ollut. Se näkyy selkeästi teksteistäsi! 😀

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:48h, 20 joulukuun

      Toistat vaan taas itseäsi.

     • Marilu
      Posted at 07:38h, 05 tammikuun

      Good points all around. Truly apcepeiatrd.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 19:05h, 27 marraskuun Vastaa

  Anteeksi Sara, että tämä sinun hieno blogisi muuttui jälleen hullujenhuoneeksi, kun tänne ilmestyi eräs vanha tuttusi, ärrävikainen mielipuolipotilas häirikkö. Hänen puolustuksekseen voi sanoa vain sen, että hän on syyntakeeton eli ymmärrystä vailla.

 • rrrrrrrrr
  Posted at 15:16h, 14 joulukuun Vastaa

  Taasko kerrot itsestäsi hullu kummakommentoija, sinun kyllä pitäisi päästä hoitoon. Kyllä sinun se itsekin pitäisi tajuta.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 22:17h, 16 joulukuun Vastaa

  Se riittää, että sinä olet siellä hoidossa ja mielummin pakkopaidassa ja pehmustetussa kopissa.

  • rrrrr
   Posted at 18:08h, 20 joulukuun Vastaa

   Hullu kummakommentoija, taas kerrot itsestäsi, varmaan tuttua sinulle tuo hoidossa oleminen kun sitä jatkuvasti toitotat.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 21:51h, 20 joulukuun Vastaa

  Sitä joutuu toitottamaan, kun sinun vastauksesi ovat sitä samaa harhaista vanhan toistoa.

 • rrrrr
  Posted at 15:17h, 29 joulukuun Vastaa

  Ainoastaan sinä olet täällä harhainen ja hullu kummakommentoija, koita ymmärtää että vain sinä sitä olet ja tiedät sen hyvin itsekin!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 14:58h, 31 joulukuun Vastaa

   Turhaa yrität selitellä,kaikkihan sen näkee, että sinulla ei ole kaikki palikat ihan kohdallaan.

Post A Comment