Ten things about us

_DSC6330

Sara:

1. En voi sietää kahvia tai energiajuomia, joten aikaiset aamut eivät siis todellakaan ole juttuni. Silti en ole elämäni aikana nukkunut kertaakaan pommiin, enkä myöskään harrasta torkkuherätyskellon käyttöä. Mun on pakko nousta aina saman tien ylös kellon soidessa.

2. Oon maailman huonoin saamaan ”asioita aikaiseksi”. Maksan laskut vasta silloin, kun oon saanut liian monta muistutuslaskua. Duunikeikkojen laskuttaminen on myös jotenkin äärettömän työläs projekti, joten nekin hommat venyy aina kuukausien päähän itse työkeikasta.

3. En osaa säilyttää kaapeissa herkkuja. Joko syön ne kaikki(!?) tai laitan roskiin, etten vahingossakaan söisi niitä kaikkia. Joudun vielä viemään kyseisen roskapussin ulos roskakatokseen, jotta herkut todellakin pysyvät siellä roskiksessa.

4. Huonoimmat tapani ovat laitticolan sekä vadelman makuisen Tripin ylenpalttinen lipittäminen, sekä kännykän näpyttäminen vähintään kymmenen minuutin välein.

5. ”Otetaan tänään sit ihan vaan nätisti viinii” -lause ei käy ikinä toteen. ”Mennää vaa dinnerille eikä yökerhoon” -lause on osoittautunut myöskin aika monta kertaa vääräksi.

_DSC6286

6. Kuuntelen samaa soittolistaa päivittäin. En silti muista ikinä minkään ulkomaalaisen biisin esittäjää, saatika kappaleen nimeä, enkä missään tapauksessa biisin sanoja!

7. Laukustani täytyy löytyä aina purukumia ja hiuslakkaa. Ja jos on oikein kiire, eikä roskista lähellä, laukustani löytyy myös pureskeltuja purkkia. Uskomatonta.

8. En maksa ikinä kolikoilla, sillä en halua jumittaa koko kassajonoa vain sen takia, että löytäisin oikeat kolikot. Kassajono on yleensä täynnä vihaisia, nälkäisiä ja kiireisiä ihmisiä. Sen takia kotoani löytyy valtava laatikko täynnä senttejä ja euroja.

9. Kävellessäni pimeällä puhun aina leikisti puhelimeen, sillä se rauhoittaa oloani, ja harvoin jengi silloin pysäyttelee.

10. Mulla menee parkkipaikan etsimisessä yleensä aina vähintään 15 minuuttia, sillä taskuparkkeeraukset eivät ole vahvinta osaamisaluettani – parkkisakot sen sijaan ovat.

_DSC6382

Sabina:

1. Burger lover.

2. Basically ”anytype of food” lover.

2. Multa löytyy kotoa paljon kenkiä, mitä en ole käyttänyt vielä kertaakaan.

3. Snoukkamimmi!

4. Rakastan nauramista ja huumoria; oli huumori sitten hyvää tai huonoa (nauraminen on terveellistä!).

5. Stressinsietokykyni ei ole paras mahdollinen. Kun mulla on kiire, se saattaa johtaa siihen, että…

6. … Olen tempperamenttinen, enkä osaa peitellä tunteitani.

7. Hiuksiani ei ole koskaan värjätty.

8. Ihannoin Doutzen Kroesia.

9. Ystäväni ihmettelevät edelleen, miten vähän käytän hiuslakkaa. Käytän sitä vaan pakon edessä, mm. kuvauksissa.

10. Oon erinomainen beach bum. Rakastan siis aurinkoa, lämpöä ja bikineitä.

_DSC6294

<3: Sar X Sab

Kuvat: www.heliroosmae.com

 

 

 

 

5 Comments
 • Kumma Kommentoija
  Posted at 23:32h, 13 lokakuun Vastaa

  Hyvä Sara sulla on hauskoja neurooseja! Haluisin vielä tietää pelekääkkö nää polliisia? Ja juokko nää pillillä piimää? No mää ainakin pelekään polliisia ja juon pillillä piimää ku oon Oulusta.

  Voisitko myös paljastaa sen yhdennentoista salaisuuden? Kerroit tässä taannoin lehdessä suhteesta erääseen mieheen. On ihme, ettei juorutoimittajia ole kiinnostanut selvittää tämän mysteerimiehen henkilöllisyyttä. Mutta ei hätiä mitiä, voin paljastaa tämän miehen henkilöllisyyden, asiasta julkisuuteen kertomiesi tiedonmurusten ja oman päättelykykyni avulla. Hän on julkisuuden henkilö, tuttu TV:stä ja radiosta. Hän on sinua huomattavasti vanhempi. Hänen nimensä on… Enpä kerrokaan, kuin vain sen, että miehen etunimi alkaa a:lla. Osuinko oikeaan? Bingo! On selvää, että tämän paljastuksen myötä Kumma Kommentoija suorastaan revitään Seiskan toimittajatiimiin.

  Nyt kun olette päättäneet paljastaa elämänne salat, niin voisitko sinä ja Sabina tehdä sen myös blogin kuvissa? Paljastaisitte niissä koko alastoman totuuden. Nyt nuo kuvat ovat jääneet vähän puolitiehen. Olen varma, että tällä palstalla on paljon lukijoita, varsinkin miehiä, jotka yhtyvät mielellään Kumma Kommentoijan kainoon toiveeseen.

  • rrrrrrrrr
   Posted at 15:33h, 14 joulukuun Vastaa

   Hullu kummakommentoija sekoilet taas pahasti, miten jaksat roikkua jatkuvasti netissä ja kommentoida ja ahdistella missejä ja varmasti monia muitakin julkkiksia!
   Fanitatko Martinaa myös?

 • Veijo
  Posted at 18:59h, 14 lokakuun Vastaa

  Myö uon Veijo Kuopijosta ja uon teijjän suuri fani. Uotte tosi haaskan näkösiä naekkosia. Juotteko työkin kolloo, niin ku myöki? Myö uon tossii nii erikoinen ihiminen, että tykkään naattia sen lämpimännä. Jos myö tuun Helsinkiin, niin tarjoatteko työ miulle lämmintä kolloo? Ei uo vielä varmaa tuunko myö sinne, kun se on niin saastununna, ja iliman pilluu siellä on ihan kauheeta. Jos työ tarjoatte sitä lämmintä kolloo, nii suatan myö tullakii. Uon olluna nyt pitemmän aikaa ilman hommoo ja alakaa tuntua jo siltä , että pitäis pikimmiten jottain hommoo suaha. Osaatteko työ Sara ja Sabina neuvvoo mistä hommoo suais? Myö uon valamis käymään käsikisi hommoon ku hommoon.

 • Jaska
  Posted at 17:58h, 07 tammikuun Vastaa

  Julkaise instagramissa semmoinen kuva missä sulla on bikinit ja nilkkasukat

 • kary
  Posted at 09:28h, 20 helmikuun Vastaa

  Sarassa on nuorekasta Riitta Väisäsen lookkia.

Post A Comment